AIDA

Mai jos aveti listate pozitiile predominante pentru care selectam personal. Daca dati click pe pozitia dorita, veti avea o scurta prezentare a pozitiei respective. Pentru mai multe detalii despre pozitie si angajator dati click pe numele angajatorului sau contactati-ne telefonic.

*In atentia aplicantilor pentru AIDA care au experienta anterioara in cadrul companiei Carnival: politica de recrutare prevede ca participarea la un interviu pentru Aida sa aiba loc in termen de 12 luni de la terminarea unui alt contract in cadrul companiei Carnival.

In functie de solicitari si situatii (modificari ale conditiilor, pozitii noi, etc.) pot surveni modificari in orice moment.

Va sugeram sa consultati site-ul cat mai des si sa ne contactati daca aveti neclaritati. Nu va sfatuim sa luati in considerare informatiile neautorizate, neoficiale sau intamplatoare. Pentru informatii suplimentare, accesati pagina de Contact.

Va informam ca membrii de echipaj care au lucrat in cadrul Corporatiei Carnival trebuie sa aiba o perioada de gratie de 12 luni pentru a fi angajati la o alta companie din aceeasi corporatie.

How can we help you?

Contact us at the GOOD WINDS Marine Services office nearest to you or submit a business inquiry online.

I am really grateful that I had the opportunity to work in a professional and hardworking team as the one found here at GOOD WINDS Marine Services. During my short but rewarding time as an apprentice here in the office I have gathered knowledge and experience through the guidance and assistance of really dedicated people.

Andreea Stoicescu
Trainee, GOOD WINDS Marine Services

Looking for a job onboard? – That’s the best place to start.